Despre companie

ALFA-PLAST - este o intreprindere inaintata de prelucrare a maselor plastice. Intreprinderea utilizeaza tehnologii moderne si cu success le perfectioneaza. La intreprindere activeaza mai mult de 30 de specialisti calificati.  
 
ALFA-PLAST produce articole din masa plastica cu gama variata de culori,diferite modele si marimi,ceea ce da voie de a le folosi in multiple domenii si destinatii.  
  ALFA-PLAST produce articole din masa plastica de larg consum. Produsele sint standartizate, au certificat de conformitate si certificat igienic. Firma este in permanenta tendinta, ca marfa produsa sa ajinga la calitate mai inalta si la pret mai mic, decit la aceeasi marfa de import. Conform cererilor clientilor se executa fabricarea la comanda a articolelor la preferinte concrete. La dorinta clientilor este posibila aplicarea pe articole a logotipurilor individuale de orice complicitate.
CLIENTII ALFA-PLAST , dau o inalta apreciere posibilitatilor si perspectivelor de colaborare cu itreprindere. Aici se propune un sortiment larg de produse de uz casnic. La intreprindere exista un deposit angro,de unde se poate procura marfa produsa la pretul producatorului.  
   
Sintem bucurosi de a VA vedea in rindurile cumparatorilor nostri.